Boer Olivier
#01

Salers natuurrund, bijzonder (ge)wild

Dit unieke ras afkomstig uit de Auvergne leeft zich dagelijks uit op mijn natuurweide. Met hun imposante hoorns en hun krullende vacht stralen ze een innemende kracht uit. En dat vertaalt zich in een evenzeer intense en krachtige smaak. Dit is vlees voor de echte liefhebber. De culinaire top.

Salers runderen
Salers runderen
#02

Het Belgisch Witblauw, rasecht en puur genieten

Je ziet ze al van ver staan, onze bonkige krachtbeesten. Prachtig gespierd en toch ongelooflijk elegant. Ik ben elke dag voor hen in de weer zodat ze zonder stress kunnen opgroeien. Het is voor mij de garantie dat jullie op een gezonde manier van het lekkerste stukje vlees kunnen genieten.

Wit blauwe koe
Wit blauwe koe
#03

Kippen in beweging

Onze eieren komen rechtstreeks van het veld uit de mobiele kippenstal. De kippen leven volledig vrij en scharrelen naast het kippenvoer, allerlei insecten, kruiden en grassen bij elkaar. Dat is mijn geheim voor smaakvolle, natuurlijke en gezonde eitjes.

Eieren uit de mobiele kippenstal
Eieren uit de mobiele kippenstal
#04

(H)eerlijke pasta

‘Pasta is all about passion’ dat is de slagzin van aarova-pastati, het maatwerkbedrijf die onze pasta produceert. De ambachtelijke pasta wordt met heel veel liefde, kwaliteit en authenticiteit geproduceerd.

Pastati werkt met vers en lokaal geteelde producten zoals onze eitjes. De eerste eitjes van de jonge kippen zijn vrij klein van formaat en daarom commercieel niet interessant. We zochten naar een duurzame oplossing om de kleine eitjes te verwerken en zijn daarom op pasta terechtgekomen.

SPELT

Aarova-pastati produceert onze vers gedroogde pasta met eieren, we hebben ook spelt pasta. De spelt wordt geteeld door Marc en Bénédicte van bioboerderij Humus. De naam Humus verwijst naar de vruchtbare bodemlaag, die micro-organismen bevat. Ze zetten sterk in op het scheppen en herstellen van een levende bodem met kwalitatieve compost die zorgt voor kwalitatief voedsel. De geoogste spelt wordt op ambachtelijke wijze gemalen in de 200-jaar oude ijzermolen in Zwalm.

Te verkrijgen via onze webshop of verkooppunten.

B2B? Stuur ons een mailtje met al je vragen naar info@boerolivier.be


pasta van boer Olivier
pasta van boer Olivier
#05

Heerlijke lokale producten in de 'Local Foodbox'

Wil je genieten van onze (h)eerlijke producten en deze van collega boeren/producenten? Check onze Webshop en stel zelf je 'Local Foodbox' samen. Afhankelijk van het aanbod, heb je de keuze uit Belgisch Witblauw of een Salers natuurrund, varkensvlees, extra verse eitjes, pasta, seizoensgebonden groenten, sauzen,... Deze box wordt eenmaal per maand aan huis geleverd in Antwerpen, Oost- en West-Vlaanderen.

Local Foodbox
Local Foodbox
#06

Bezoek de boerderij

Een dag op de boerderij bij boer Olivier met je team, collega’s, club, klas of vrienden.

Bij boer Olivier kom je langs om het lekkerste eten te kopen, om samen het boerenleven te ontdekken en om te genieten in een uniek kader.

Rondleiding
Rondleiding
#07

Evenementen op de boerderij

We organiseren doorheen het jaar verschillende evenementen op onze boerderij in Diksmuide: brunches, kookworkshops, bloemschikken, rondleidingen, farmer’s market weekends en nog zoveel meer! Deze evenementen zijn zowel voor jong als oud. Klik hier en ontdek wat we allemaal in petto hebben!

Een dag op de boerderij met je team, collega’s, club of vrienden om meer te weten te komen over ‘boer Olivier’? Dat kan! Stuur ons een email naar info@boerolivier.be voor meer info.



Evenementen
Evenementen