FAQ

 • Voor het rundvlees kan je kiezen tussen een Belgisch Witblauw of een Salers Natuurrund. Voor het varkensvlees heb je de keuze uit het vlees van boerderij De Heerlijkheid. Door je in te schrijven op onze nieuwbrief, blijf je op de hoogte van het aanbod. We kunnen niet elke maand dezelfde vleessoort garanderen.

 • Bij een aankoop vanaf 100 euro wordt je bestelling gratis aan huis geleverd. Is het bedrag onder de 100 euro dan wordt er 20 euro verzendkosten aangerekend.

 • Gewichten kunnen verschillen van box tot box. Je vindt het gewicht terug op de pagina van de Local Foodbox die je wil bestellen, in onze shop.

  Doorgaans hebben de samengestelde vleesboxen volgende gewichten:

  1. Mini Local Foodbox: 4 kg vlees.
  2. Small Local Foodbox: 5.7 kg vlees.
  3. Medium Local Foodbox: 8 kg vlees.
  4. Large Local Foodbox: 10.3 kg vlees.

  1. Steaks 1ste keus
  2. Hamburgers
  3. Rosbief
  4. Stoofvlees
  5. Steaks 2de keus
  6. Rundergehakt
  7. Entrecote


 • Ja, dit is zeker mogelijk.

  Als credit kaart geen optie is voor jou, kan je nog altijd betalen via overschrijving of payconiq.

 • Wij gebruiken op dit moment uitsluitend PayPal voor het ontvangen van betalingen.

  PayPal was een van de eerste in de sector van online betalen en is uitermate veilig. Alle betalingen gebeuren over een beveiligde SSL verbinding.

  De volledige betaling wordt door PayPal afgehandeld. Local Foodbox heeft nooit toegang tot jouw PayPal account of betalingsgegevens.

  1. Payconiq
  2. Bancontact
 • Absoluut! Na het plaatsen van je bestelling ontvang je een bevestigingsmail. Op vrijdag krijg je een email met het tijdslot van levering.

 • Het vlees wordt vacuĆ¼m verpakt. Zo blijft het langer vers en houdbaar. Daarnaast zorgt de verpakking er ook voor dat het vlees volledig beschermd is voor invloed van buitenaf.

 • Momenteel wordt er enkel geleverd in West- en Oost-Vlaanderen en provincie Antwerpen.

 • van zodra je een Local Foodbox aankoopt, krijg je een bevestigingsmail met daarin een overzicht van je volledige bestelling.

  Je kan er trouwens ook voor kiezen om een account aan te maken tijdens het bestellingproces. Op die manier hou je altijd een overzicht van je laatste bestellingen bij.

 • Omdat wij met verse producten werken zit er wettelijk geen bedenktijd op onze producten. Er is ook geen recht op retour.

  Is er iets misgelopen met je bestelling of ben je niet tevreden ? Neem dan contact met ons op via olivier@localfoodbox.be. Wij helpen je graag verder!