Recepten
Asperges à la boer Olivier
Chef-kok Julie Verkouille kookt met de verse producten van boer Olivier.
Asperges juist uit de grond

Ingrediënten (4 pers.) :

  • 24 asperges van boer Bastiaan
  • 6 eieren van boer olivier
  • Verse bieslook
  • Peper en zout

Tijdens het aspergeseizoen kunnen jullie genieten van de beste asperges van boer Bastiaan. Deze asperges zijn dan verkrijgbaar via Local Foodbox.

Werkwijze:

Schil de asperges (indien je ongeschilde hebt genomen) en kook ze +- 10 min. Kook ondertussen 6 eieren (4-5 min) en snij de verse bieslook in fijne stukjes. steek je eitjes na het koken onder koud water en schil ze voorzichtig (eierdooier is nog lopend). plaats de eitjes en bieslook in een kom en plet ze. door de lopende dooier is er geen behoefte aan boter. werk vervolgens af met peper en zout.

Laat het smaken!