Kippen in beweging

Onze eieren komen rechtstreeks van het veld uit de mobiele kippenstal. De kippen leven volledig vrij en scharrelen naast het kippenvoer, allerlei insecten, kruiden en grassen bij elkaar. Da's mijn geheim voor smaakvolle, natuurlijke en gezonde eitjes. Bestel ze nu via onze webshop.

Mobiele kippenstal

Wat verderop is het gras altijd groener

Heel de dag buiten scharrelen in het verse gras, boordevol insecten en kruiden. Welke kip droomt daar niet van? Raakt het gras op? Dan rijden we de kippenstal gewoon verder. Want da's het grote geheim van onze heerlijke eieren. Onze kippetjes hebben een bijzonder natuurlijk en kwalitatief leven omdat ze wonen in onze verrijdbare kippenstal. 's Ochtends leggen de kippen hun eieren en daarna gaan de luiken van de stal open en kunnen ze naar buiten. Mooiere leefomstandigheden kunnen onze kippen zich niet wensen.

Anders leren denken, voor een beter leven

Het was voor mij belangrijk dat onze kippen zo stressvrij mogelijk konden leven in ideale omstandigheden. Geen schrijnende toestanden met een veel te krappe stal of in een kaalgescharrelde modderpoel. Da's tegen mijn filosofie. Als je echt kwaliteit wil brengen, waar zowel de kippen als de mensen beter van worden, dan moet het gewoon anders. Ik vond de ideale oplossing in het buitenland toen ik zo'n mobiele kippenstal langs de weg zag staan. Ik wist het meteen, dit is het ei van Columbus. Dit was helemaal mijn ding. Nu zou ik het niet anders meer willen.

De natuur de vrije loop laten

Een kip die elke dag kan genieten van vers gras en insecten, legt gewoon lekkere én vooral gezonde eieren. Daar is het voor mij allemaal om te doen. En het is ook gewoon leuk om de kippen zo bezig te zien. Dit is voor mij waar het landbouwleven om draait. Als je geen hart hebt voor dieren en niet bezig bent met hun welzijn... waarom zou je het dan nog doen?

Neem een kijkje bij de 'verkooppunten' om te zien waar onze eieren te verkrijgen zijn.

Bestel hier je eitjes
Mg 9150 lores Mg 9310 lores Eidoosje