JO SEA

Staat voor… Josie loves the sea. Te verkrijgen via onze webshop.

JOSEA CREVETTE

"De vers gepelde grijze garnaaltjes komen recht uit de Noordzee toe bij ons in Zeebrugge. We maken er niet alleen machtig lekkere garnaalkroketten mee, maar ook in onze verse vissoep zijn ze onmisbaar. Pure producten, tonnen passie en ontzettend veel liefde voor alles wat uit onze Noordzee komt … Dat is waar Jo Sea voor staat."

Vissoep

Een krachtige vissoep… gemaakt op basis van een sublieme bouillon van verse Noordzeegarnalen.

Naast grijze garnalen worden ook kabeljauw, wijting en andere seizoensgebonden visjes uit de Noordzee in de soep verwerkt. Zo creëer je een machtige en unieke smaak. Je kan de soep afwerken met de heerlijke rouille en geraspte kaas die bij de soep wordt geleverd.

Garnaalkroketten

Jo Sea's huisgemaakte garnaalkroketten worden met de hand en vooral met veel liefde bereid in Zeebrugge. De pure kwaliteit proef je doordat ze de garnaalkroketten enkel met de beste ingrediënten bereiden. De garnaalkroketten van 60 à 70 gram bevatten 40% grijze Noordzee garnalen. Het krokante korstje wordt gemaakt uit een mengeling van panko en paneermeel. Bovendien wordt de bloem van boer Olivier gebruikt voor de roux.

Als jonge ondernemers geeft het een voldoening om elkaar te steunen. Jo Sea is nog maar enkele maanden gelanceerd en we waren direct verkocht bij het proeven de pure Noordzee producten.

Goujonettes

Heerlijke tongreepjes uit onze Noordzee... Vers uit de zee komen ze bij Jo Sea toe. De Noordzee-visjes worden gepaneerd met een mengeling van panko en paneermeel, wat zorgt voor een extra krokant korstje. De goujonettes zitten verpakt per 15, je kunt ze eten als hoofdgerecht maar ook in stukjes snijden als apérohapje. Een heerlijk, huisbereide tartaarsaus krijg je er als finishing touch ook bij!


Deze producten zijn enkel verkrijgbaar via onze webshop.

bestel nu
Jo sea josea webshop citron citroen garnituur 6 JO SEA Vissoep Goujonettes josea 4