Mobiele kippenstal Boer Olivier en zijn salers runderen eitjes uit de mobiele kippenstal

boer olivier
staat voor 100%
(h)eerlijke producten.

Alhoewel ik geen klassieke landbouwopleiding gevolgd heb, zit het boeren me in het bloed. Ik heb niet alleen veel van mijn vader geleerd, maar ben ook zelf op zoek gegaan naar hoe ik op een verantwoorde, duurzame manier kon boeren. We verliezen steeds meer contact met de natuur en ik wil er net terug naar toe. Ik wil dat de band tussen de consument en boer weer nauwer wordt.

Bekijk het verhaal
Boer Olivier en Cesar
Boer Olivier en Cesar
boer Olivier
boer Olivier
boer Olivier
boer Olivier
Sign

Kippen in beweging

Onze eieren komen rechtstreeks van het veld uit de mobiele kippenstal. De kippen leven volledig vrij en scharrelen naast het kippenvoer, allerlei insecten, kruiden en grassen bij elkaar. Da's mijn geheim voor smaakvolle, natuurlijke en gezonde eitjes.

lees meer
Mobiele kippenstal
Mobiele kippenstal
De kippen van boer Olivier
De kippen van boer Olivier
Vrije uitloop kippen van boer Olivier
Vrije uitloop kippen van boer Olivier

Evenementen op de boerderij

We organiseren doorheen het jaar verschillende evenementen op onze boerderij in Diksmuide: brunches, kookworkshops, bloemschikken, rondleidingen, farmer’s market weekends en nog zoveel meer! Deze evenementen zijn zowel voor jong als oud.

Een dag op de boerderij met je team, collega’s, club of vrienden om meer te weten te komen over ‘boer Olivier’? Dat kan! Stuur ons een email naar info@boerolivier.be voor meer info.

Lees meer
Evenementen

(H)eerlijke pasta

Elk goed gerecht begint met kwalitatieve ingrediënten, daar is boer Olivier rotsvast van overtuigd. Daarom zijn we gestart met het maken van onze eigen artisanale gedroogde pasta, gemaakt met onze (h)eerlijke eitjes. Die pasta maken we zoals ze het ook in Italië doen: enkel met verse eieren en goeie tarwe- of speltbloem.

lees meer
Pasta van boer Olivier
Pasta van boer Olivier
Pasta van boer Olivier
Pasta van boer Olivier

Heerlijke lokale producten
bij jou thuis geleverd.

Wil je genieten van eerlijke producten, recht van bij de producent? Je Local Foodbox is gevuld met lokale producten die twee à drie wekelijks van bij de boer tot bij je thuis geleverd worden. Afhankelijk van het aanbod, heb je de keuze uit Belgisch Witblauw of een Salers natuurrund, varkensvlees, pasta, aardappelen, thee, asperges, zuivelproducten, extra verse eitjes,...

ga naar de webshop
Local Foodbox

Verkooppunten.

Salers runderen in de weide

Interesse in onze B2B producten? Neem gerust contact met ons op.

Mail ons
Hof ten Dreve