29.05.2020 Radiatori

(H)eerlijke pasta

Elk goed gerecht begint met kwalitatieve ingrediënten, daar is boer Olivier rotsvast van overtuigd. Daarom zijn we gestart met het maken van onze eigen artisanale gedroogde pasta, gemaakt met onze (h)eerlijke eitjes. Die pasta maken we zoals ze het ook in Italië doen: enkel met verse eieren en goeie tarwe- of speltbloem.

De nieuwe kippen die bij ons in de mobiele kippenstal komen wonen leggen de eerste maand enkel kleine eitjes. Niet ideaal voor de reguliere verkoop, maar wel even lekker als onze andere eitjes en dus perfect geschikt om er (h)eerlijke, smaakvolle pasta mee te prepareren.

Deze pasta op basis van eieren geeft een meer voldaan gevoel dan de reguliere pasta. Bovendien neemt ze de saus beter op waardoor elk pastagerecht een nog rijkere smaak krijgt.

Alvast goesting gekregen? We hebben voor elk wat wils:

Pasta met harde tarwebloem en eitjes van onze kippen, in een verpakking van 500g :

·         Spaghetti (lekker met klassieke bolognaisesaus, alla corbonara, vongole, enz.)

·         Conchiglie (pastaschelpjes, heerlijk in klassieke pastagerechten, maar ook in pastaslaatjes)

·         Fusilli (spirelli, een echte topper in ovenschotels maar ook zeer lekker in traditionele pastagerechten)

·         Casareccia (Siciliaanse opgerolde pastabuisjes, extra smakelijk met eenvoudige sauzen op basis van pure zuiderse ingrediënten zoals tomaat, aubergine en basilicum)

·         Radiatori (kleine pastaschelpjes in de vorm van een radiator, heerlijk met een romige saus)

·         Macaroni (lekker met kaas en ham, maar ook in ovenschotels en traditionele pastagerechten)

Pasta met speltbloem en eitjes van onze kippen, in een verpakking van 500g:

·      Fusilli (spirelli)

·      Casareccia (Siciiliaanse opgerolde pastabuisjes)

Laat het smaken!

Spaghetti Macaroni Conchiglie