De bedoeling is niet om de bouillon als een smaakmaker te zien, maar echt als het hoofdingrediënt, waarop je de rest van je maaltijd op baseert. Denk maar aan een Japanse ramensoep of Thaïse currysoep.
De bouillons zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en zonder bewaarmiddelen.
Drie smaken:
- Miso Mushroom: Een vegetarische bouillon gemaakt van verse champignons, kombu (gedroogd zeewier) en misopasta (gefermenteerde sojaboon). De goeie basis voor een hartverwarmende Japanse ramen soep.
- Italian Tomato (met voornamelijk biologische ingrediënten): Klassieke vegetarische bouillon op smaak gebracht met tomaat, selder en basilicum. Door pasta toe te voegen met spinazie of bonen, creëer je de perfecte Italiaans geïnspireerde maaltijdsoep.
- Yellow Curry Coco (met voornamelijk biologische ingrediënten): een kippenbouillon met kurkuma op smaak gebracht door een homemade currypasta toe te voegen en kokosmelk. Door noedels of rijst toe te voegen vormt dit de ideale Thaïs soep.
Het gebruik is heel eenvoudig want Brouillon wilt de mensen een verse maaltijd laten maken in weinig tijd:
- Warm je Brouillon op
- Kook noedels, rijst, linzen of pasta
- Bereid wat groenten en/of vlees/vis
- Werk het gerecht af met wat noten of verse kruiden
Neem een kijkje op de Instagram pagina van Brouillon of www.brouillon.be, waar je toffe recepten kan terugvinden.